TC Macbook-Pro-Mockup

Nye nettsider med helt nytt innhold

19. juni 2022
Vi har jobbet med å lage en ny og moderne nettside som skal gi en enkel oversikt over vårt store produktsortiment med produkter innen kjøling og varme.

Her vil du finne informasjon om ulike maskinserier og produkter med tilhørende datablader og salgsmanualer. Dette gjør vi for at du lettest mulig skal kunne finne hvilke produkter som passer dine behov. Like lett kan du ta kontakt med oss for videre rådgivning og prosjektering av ditt nye kjøle- eller varmesystem.

Du vil også kunne få innblikk i systemer som vi har satt opp for våre kunder. Der kan du lese om hvilke krav kunden har stilt og hvordan vi løste det. Bærekraft er veldig viktig for våre kunder, og vi ønsker å bygge systemer som gir deg en energieffektiv løsning for fremtiden. Les hvordan vi møtte kravene til Basefarm her. 

Er det noe du savner av informasjon, eller finner du ikke nettopp det produktet du er ute etter? Ta kontakt med oss.

Vi ønsker å høre fra deg! Gi oss en generell tilbakemelding på nettsiden ved å sende gjerne en mail til

Vi publiserer fortløpende nye produkter og referanser. Følg vårt nyhetsbrev slik at du kan holde deg oppdatert.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det nyeste innholdet og få annen relevant informasjon fra Thermo Control. Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på det nyeste innholdet og få annen relevant informasjon fra Thermo Control. Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev!