Thermocontrol 041 2
Thermocontrol 041

Rådgivning

Thermo Control har lang erfaring med dimensjonering og beregninger av tekniske installasjoner for kjøling, varme og ventilasjon. Vi jobber tett med konsulenter og sluttkunder for å finne frem til den riktige løsningen, som har både fokus på miljø og effektivitet, samt være så kostnadseffektiv som mulig.

Våre eksperter kan tilby deg rådgivning på produkt, strategi og løsninger til ditt prosjekt. Vi har produkter som omfatter alt fra naturlige kuldemedier som R718 (vann), Propan, CO2 og Ammoniakk, til HFO som 1234ze og 1233ze, og mer tradisjonelle kuldemedier. Takket være vårt brede produktsortiment kan vil finne nettopp de produktene som passer i din installasjon. Dersom det er produkter du ikke finner i vårt sortiment kan du kontakte oss. Vi assisterer gjerne på eksisterende anlegg såvel som nye. 

 

Samarbeid med leverandører

Vi samarbeider tett med våre leverandører for å hele tiden ha rett produktmiks samt optimale produkter for det norske markedet. Våre rådgivere kan levere dataene du trenger for å gjøre et informert valg når du skal velge løsninger og systemer til ditt prosjekt. Vårt samarbeid med leverandørene holder oss oppdatert på det siste innen vår bransje.

I tidlige faser kan vi støtte prosjektene med erfaringer fra tidligere prosjekter, beregninger, plassbehov samt bistand til å optimalisere tenkt løsning. i gjennomføringsfasen vil vi sørge for at maskinene blir montert rett, samt får riktige forutsetninger for å levere som designet. Videre vil våre erfarne teknikere sørge for optimalisering mot reel last. 

 

Eksisterende anlegg

På eksisterende anlegg kan vi støtte med alt fra optimalisering av installasjon for å redusere kostnader samt øke effektiviteten. Er det eldre maskiner kan vi bistå med utbedringer og eventuelt utskiftninger, og sørge for at nye maskiner kan fungere i eksisterende miljø, samtidig redusere drifts kostnader. 

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere med oss, så er vi tilgjengelig for å bistå med rådgivning og løsningene som passer deg og ditt prosjekt.

Thermocontrol 070 copy e1654599471289

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne med å dekke dine behov. Ta gjerne kontakt med oss, så får du råd fra våre kompetente fagfolk. 

Tc bue lenger
Tc bue