Thermocontrol 085
Thermocontrol 085 wide e1658830325504

Samfunnsansvar

Som en totalleverandør av produkter for proffmarkedet innen kjøling og varme, jobber Thermo Control strategisk med å kartlegge og identifisere trender i markedet og forslag til lovendringer som omfatter kuldemedier, eller annet relevant innen vårt fag.

Dette for å kunne ha ny og fremtidsrettet teknologi som gir økte besparelser, og minimerer påvirkningen av omgivelsene tilgjengelig så tidlig som mulig, og helst litt før markedet har behov for det. Det er vårt samfunnsansvar å gi våre kunder informasjon om hvordan de kan gjennomføre et prosjekt med en løsning som reduserer deres miljø-avtrykk.

Nye produkter og innovative løsninger som våre eksisterende eller nye leverandører utvikler, vil vi presentere for sluttkunder, konsulenter, og andre påvirkere i byggeprosjekter så tidlig som mulig. Ved å gjøre dette sikrer vi at alle som designer og beslutter har mulighet for å påvirke til å ta i bruk mer miljøvennlige produkter.  

I tråd med å være en miljøfyrtårn-bedrift jobber vi aktivt med å optimalisere eksisterende anlegg, og tilbyr produkter med kuldemedier som har meget lav GWP (Global Warming Potential), eller naturlige kuldemedier der det egner seg. Vi fokuserer alltid på å finne den rette og optimale løsningen for det bruksområdet produktene skal brukes til som en del av vårt samfunnsansvar. 

Ønsker du mer informasjon om nye produkter når de kommer, er det bare å melde deg på vårt nyhetsbrev.  

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det nyeste innholdet og få annen relevant informasjon fra Thermo Control. Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på det nyeste innholdet og få annen relevant informasjon fra Thermo Control. Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev!

Tc bue lenger
Tc bue